Wisselspoor, Utrecht

Wisselspoor betreft de herontwikkeling van de Centrale Werkplaats van de NS tot een nieuw stuk stad met wonen en werken. Deelplan 1 behelst een project in 4 deelgebieden met 43 grondgebonden woningen, 9sts 3^kap, 46 appartementen, 2 CPO-kavels en 10 zelfontwerpkavels. Parkeren wordt in een 5e deelgebied, de 'hotspot Bovenwerkplaats' gerealiseerd.
De ontwerpen voor de projectmatige gedeeltes worden gemaakt door ZECC architecten, Meesvisser en Space Encounters. Voor de zelfontwerpkavels en de CPO-kavels worden 12 architecten door individuele opdrahtgevers gecontracteerd.
De uitvoering wordt gerealiseerd in één fase door één aannemer. AtelierBouwkunde is er vanaf het SO bij betrokken om de verschillende projecten te structureren met behoud van diversiteit.

Wisselspoor, Utrecht

Projectgegevens

In opdracht van: Synchroon
Werk: 128 woningen en appartementen
Architect: ZECC architecten, Meesvisser en Space Encounters
Locatie: 2e Daalsedijk fase 1, Utrecht
Fases: VO, DO, Omgevingsvergunning, TO en UO
Jaar: 2017 - 2019


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_free_result() in /customers/c/3/4/atelierbouwkunde.nl/httpd.www/project_blad.php:210 Stack trace: #0 {main} thrown in /customers/c/3/4/atelierbouwkunde.nl/httpd.www/project_blad.php on line 210